Galeria d’Imatges

La història de Cal Sastre comença a principis del segle XX als fogons de la primera fonda que hi va haver a Olot i que va ser oberta per l’àvia Ramona i l’avi que era el sastre del poble de Santa Pau, d’aquí el nom de Cal Sastre.
Coneix l’historia del Hotel Cal Sastre.

L’Hotel Cal Sastre està situat a la vila de Santa Pau, al cor de la Garrotxa. Envoltat per volcans i dins del Parc Natural de la Zona Volcànica en plena natura i tranquilitat.
Informa’t-en de com arribar a l’Hotel Cal Sastre.

L’Hotel Cal Sastre situat darrera la Muralla del Casc Antic de Santa Pau. És una antiga Masia, totalment reformada, en un lloc privilegiat, tranquil i assolellat a on es pot gaudir d’un espai plàcid i ric en vegetació.
Reserva la teva estança a un racó de pau, en l’hotel Cal Sastre

Mes informació de la cafeteria.

Les habitacions de Cal Sastre són el resultat d’una rehabilitació elaborada i tècnica de dues cases del SXV, on s’ha mantingut una perfecta armonía entre l’arquitectura i l’entorn excepcional del casc antic de Santa Pau.
Tota l’informació sobre les habitacions del Hotel Cal Sastre.

Suite Cal Sastre

Suite Familiar

Habitació Doble Superior Amb Balcó

Habitació Doble Superior

Habitació Doble Estandar

Habitació Familiar amb balcó

Habitació Familiar

Un marc incomparable, un local que manté l’essència de les antigues fondes del poble i productes exclusivament naturals, són els trets que fan del Restaurant Cal Sastre un indret idoni per assaborir els plaers del bon menjar.
Carta 2017, menús especials i mes.