Restaurant

Obert tot el pont de la Puríssima
del 2 a l’11 de desembre 2022

Horari de tardor hivern 2022-2023

Restaurant tancat de dilluns a dijous.

Obert divendres, dissabte, diumenge i festius.

Obert per a grups a partir de 8 persones amb reserva prèvia. Trucar al 972.680.095

El restaurant Cal Sastre el plaer del bon menjar

Gaudir dels sabors autòctons de la cuina de la Garrotxa

Un marc incomparable, un local que manté l’essència de les antigues fondes del poble i productes exclusivament naturals, són els trets que fan del Restaurant Cal Sastre un indret idoni per assaborir els plaers del bon menjar.

Realment, la tradició culinària del Restaurant ve de lluny, ja que l’àvia de la família ja havia tingut una fonda a Olot, i l’avi era el sastre del poble (d’aquí el nom del Restaurant), així doncs va ser el nét Jesús Pont, qui va convèncer a la seva mare; Margarita Colldecarrera, per tal que obrissin un negoci, quan tot just era estudiant d’hostaleria a l’escola de Girona. Van comprar doncs la casa i la van restaurar. La decoració del Restaurant contribueix a crear un ambient carregat de significacions i costums dels temps passats; estris i detalls del pare sastre, revistes antigues, calendaris il·lustrats i moltes fotografies dels visitants, més o menys il·lustres, que han passat pel menjador de la casa, aconseguint d’aquesta manera un ambient càlid i familiar en qualsevol racó de la casa.

El restaurant, a més d’una barra i una acollidora terrassa sota els porxos de la plaça de Santa Pau, està repartit en dos pisos, i tres menjadors diferenciats per tal que l’espai no signifiqui un problema.

El plat típic per excel·lència que es serveix al Restaurant Cal Sastre són els fesols de Santa Pau, que es fan en grans camps al voltant dels volcans, a prop del poble. Són unes mongetes petites i quasi sense pell; una veritable joia gastronòmica, veritablement val la pena tastar els plats que ofereix aquest restaurant, ja que estan fets amb tots els aliments naturals i de la terra, que junt amb una cuina ben elaborada fan que els àpats siguin inoblidables.