Habitacions

Reserveu tot l´hotel sencer per la vostra familia (19 persones)

Fes la teva reserva!
Les habitacions de Cal Sastre són el resultat d’una rehabilitació elaborada i tècnica de dues cases del SXV, on sha mantingut una perfecta armonía entre l’arquitectura i l’entorn excepcional del casc antic de Santa Pau.

Cada habitació del nostre hotel està decorada de manera diferent, el que fa que siguin habitacions amb encant, càlides i acollidores per oferir als nostres clients experiències personalitzades. Estàn decorades amb peces antigues restaurades i totalment equipades. El terra de totes les habitacions és de fusta de teca i la calefacció i l’aire acondicionat individualitzat, asseguren el confort i el descans. Els banys combinen aixetes de disseny amb terres típics de rajola catalana.

Totes les habitacions són exteriors amb vistes al Volcà Santa Margarida, Volcà Puig de Mar, muntanyes Sant Julià o al Castell Medieval de Santa Pau del S.XIII.

Suite Cal Sastre

Capacitat màxima: 2 Persones

La Suite Cal Sastre de 35 m2 es troba situada a la segona planta i té un encant especial pel seu sostre abuhardillat i els seus grans finestrals. És lluminosa, espaiosa i es caracteritza per la seva comoditat i funcionalitat. Disposa d’un dormitori amb un llit de matrimoni de 2×2 amb un capçal artesà “olotí ”, característic de la zona de la Garrotxa i d’una zona d’estar amb una espectacular vista al Volcà Santa Margarida, Volcà Puig de Mar i a les muntanyes Sant Julià.

El bany complet disposa d’una dutxa cabina amb hidromassatge.

Aquesta suite ofereix unes boniques vistes a la piscina, al Volcà Santa Margarida, Volcà Puig de Mar i a les muntanyes Sant Julià.

Suite Santa Pau

Capacitat màxima: 2 Persones – Sota disponibilitat 1 llit extra.

La Suite Santa Pau de 35 m2 es troba situada a la primera planta. És lluminosa, espaiosa i es caracteritza per la seva comoditat i funcionalitat. Disposa d’un dormitori amb un llit de matrimoni de 2×2 amb un capçal artesà “olotí ”, característic de la zona de la Garrotxa i d’una zona amb sofà.
El bany complet disposa d’una dutxa cabina amb hidromassatge.
Aquesta suite ofereix unes boniques vistes a la piscina, al Volcà Santa Margarida, Volcà Puig de Mar i a les muntanyes Sant Julià.

Habitació Doble Superior amb balcó

Capacitat màxima: 2 Persones

L’habitació doble superior de 24 m2 es troba situada a la primera planta i té un encant especial pel seu balcó, davant del Castell Medieval de Santa Pau del SXIII . És lluminosa, espaiosa i es caracteritza per la seva comoditat i funcionalitat. Disposa d’un llit de matrimoni de 1.80×2 amb capçal artesà “olotí ”, característic de la zona de la Garrotxa.

El bany complet disposa d’una banyera.

Habitació Doble Superior

Capacitat màxima: 2 Persones

L’habitació doble superior de 24 m2 es troba situada a la segona planta i té un encant especial pel seu sostre abuhardillat. És lluminosa, espaiosa i es caracteritza per la seva comoditat i funcionalitat. Disposa d’un llit de matrimoni de 1.80×2 amb capçal artesà “olotí”, característic de la zona de la Garrotxa.
El bany complet disposa d’una banyera.

Aquesta habitació ofereix unes boniques vistes al Castell Medieval de Santa Pau del S.XIII.

Habitació Doble Estandar

Capacitat màxima: 2 Persones

Les dues habitacions dobles estàndards de 20 m2 es troben situades a la primera i segona planta. Són lluminoses, espaioses i es caracteritzen per la seva comoditat i funcionalitat. Disposen d’un llit de matrimoni de 1.80×2 amb capçal de ferro forjat fet a mà.

El bany complet disposa d’una banyera d’estil modernista.

Aquestes habitacions ofereixen unes boniques vistes a la piscina, al Volcà Santa Margarida , Volcà Puig de Mar i a les muntanyes Sant Julià.

Habitació twin amb balcó

L’habitació familiar amb balcó de 25 m2 es troba situada a la primera planta i té un encant especial pel seu balcó davant del Castell Medieval de Santa Pau del SXIII. És lluminosa, espaiosa i es caracteritza per la seva comoditat i funcionalitat. Disposa de 2 llits individuals junts amb un capçal de ferro forjat fet a mà i d’una zona d´estar amb sofà-llit de 1.40, ideal per a 3 persones.

El bany complet disposa d´una dutxa amb barra d´hidromassatge.

Habitació twin

L’habitació familiar de 24 m2 es troba situada a la segona planta i té un encant especial pel seu sostre abuhardillat. És lluminosa, espaiosa i es caracteritza per la seva comoditat i funcionalitat. Disposa de 2 llits individuals junts amb un capçal de ferro forjat fet a mà i d’una zona d’estar amb sofà-llit de 1.40, ideal per a 3 persones

El bany complet disposa d’una dutxa amb barra d´hidromassatge.

Aquesta habitació ofereix unes boniques vistes al Castell Medieval de Santa Pau del S.XIII.

Translate »