Informació i reserves: Hotel: 972 680 095 / Restaurant: 972 680 421
Pl. dels Balls, 6-9, Santa Pau – La Garrotxa, Girona Veure al mapa
Vista aèria de la vila de Santa Pau

Vista aèria de la vila de Santa Pau

Santa Pau de nit

Santa Pau de nit

Plaça major de Santa Pau

Plaça major de Santa Pau

Panoràmica del casc antic de Santa Pau al cor de la Garrotxa

Panoràmica del casc antic de Santa Pau al cor de la Garrotxa

Racó de la plaça major de Santa Pau

Racó de la plaça major de Santa Pau

Santa-Pau-Garrotxa,-al-cor-del-Parc-dels-Volcans

Santa-Pau-Garrotxa,-al-cor-del-Parc-dels-Volcans

Santa Pau, vila mil•lenaria al cor de la Garrotxa.

El municipi de Santa Pau, el més ric i variat en fenòmens volcànics de tot el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, té punts d’interès especial com el volcà de Santa Margarida, el volcà Croscat o la Fageda d’en Jordà, un bosc que, en qualsevol època i circumstància la seva bellesa ofereix nous matisos.

El poble conserva l’interessantíssim recinte de la vila vella, amb una fesomia i unes característiques medievals molt marcades. Destaca la plaça Major o Firal dels Bous: una plaça porxada de perfil irregular i arcs desiguals, que té una innegable personalitat, i que es disposa a l’entorn del castell, un edifici gran, compacte i robust que s’aixeca al punt més alt del poble.

Destaca també la sòbria església de Santa Maria i tot el grup de carrerons estrets, amb angles sobtats i descensos pronunciats, que desemboquen al Portal del Mar.

El portal del Mar ofereix una perspectiva de les precioses i temptadores valls de la rodalia que, com passa sovint a la Garrotxa, són el marc d’alguna església romànica interessant. En destaquen la Mare de Déu dels Arcs, Sant Vicenç del Sallent, Sant Martí Vell i, en una raconada idíl•lica Sant Miquel Sacot. Des de Sant Julià del Mont, on s’arriba després d’una caminada de dificultat mitjana, la perspectiva de les valls i els volcans és fascinant.

 

Fes la teva Reserva

Envia un missatge amb la habitació que desitjes i els dies que vols reservar, ens posarem amb contacte amb vosté desseguida.

Opina sobre Cal Sastre Hotel

Testimonials

Pequeño hotel en el centro del precioso puebo medieval de Santa Pau. El personal, extraordinariamente atento y preocupado porque nuestra estancia fuera lo más placentera posible. Las habitaciones amplias y ambientadas con muebles antiguos. Por decir alguna cosa, le faltaba un poco más de luz directa. Desayuno muy completo, servido en la mesa.Ideal como centro […]

Danireyesvilaplana