Informació i reserves: Hotel: 972 680 095 / Restaurant: 972 680 421
Pl. dels Balls, 6-9, Santa Pau – La Garrotxa, Girona Veure al mapa
<span>Senderisme a</span> Cal Sastre

Senderisme a Cal Sastre

Senderisme a Santa Pau, punt de partida per caminar a la Garrotxa

Senderisme familiar molt aprop de  Cal Sastre, amb camins perfectament senyalitzats.
A més a més, a www.itinerannia.net (xarxa de senders del Ripollès, la Garrotxa i l’alt Empordà) trobareu un gran recull de senders per realitzar a la Garrotxa. Itinerànnia és el primer espai senderista de l’Estat que aplica el concepte de xarxa viària en àrees rurals, una estructura que permet a l’usuari arribar a qualsevol punt del territori des de qualsevol lloc i moure’s amb absoluta llibertat i total seguretat per la zona.

Sender Joan Maragall

L’itinerari és planer i curt, ideal per passejar pel cor de la Fageda d’en Jordà, admirar-ne l’encís i submergir-se plenament en la seva peculiar atmosfera.

Sortim de l’aparcament i travessem la carretera; a l’altra banda, trobem les escales que donen accés a la Fageda d’en Jordà. Poc abans de baixar-les, trobem a mà dreta el monòlit erigit en memòria del poeta Joan Maragall, on podem llegir el famós poema que li va inspirar aquest bosc.

Vall de Sant Iscle i del Vallac

Podem començar l’itinerari al nucli antic de Sant Feliu de Pallerols o a l’antiga estació de tren. Si sortim del nucli antic, l’itinerari ens porta pels carrers d’aquesta vila fins a l’antiga estació.

El recorregut segueix per l’antiga via del desaparegut Tren d’Olot actualment bici-carril de Girona a Olot- fins al trencant de Sant Miquel de Pineda, parròquia situada a uns 200 metres de l’itinerari.

Sant Miquel de Pineda és una església romànica del s. XI, d’una sola nau, amb capelles afegides posteriorment, absis sobrealçat i campanar de torre.

Volcà de Montsacopa

El Montsacopa és un dels volcans més representatius del Parc Natural. Visitant-lo podem observar, d’una banda, la morfologia dels volcans estrombolians i, de l’altra, les relacions existents entre els sistemes naturals i el creixement urbà. L’accés a Sant Francesc, nom local d’aquest volcà, és una passejada que acostumen a fer els olotins.

 

 

Santa Pau – Volcà de Santa Margarida – Can Xel

El complex arquitectònic que formen el castell, l’església i la plaça porticada va ser declarat conjunt historicoartístic l’any 1970. Bastit als s. XIII i XIV, el castell té planta quadrada, finestrals gòtics, torre mestra i pati d’armes. L’església de Santa Maria és gòtica, d’una sola nau, amb arcs que encara porten l’escut dels Oms i Parapertusa-Oms, antics senyors de la baronia. La plaça porticada, o Firal dels Bous, forma una mena de triangle de cases dotades de porxo per aixoplugar el mercat que va ser atorgat a la vila l’any 1297.
 

Fes la teva Reserva

Envia un missatge amb la habitació que desitjes i els dies que vols reservar, ens posarem amb contacte amb vosté desseguida.

Opina sobre Cal Sastre Hotel

Testimonials

Excelente! Ubicado en el corazón de Santa Pau, una vieja casita de piedra te espera con su jardín panorámico y su buena onda! El servicio impecable, y todo esto sumado a la buena onda del personal de la recepción dieron como resultado una estadía muy agradable. El pueblo es diminuto, se recorre en unos pasos, […]

“Tranquilo y lindo” per Catalina S