Informació i reserves: Hotel: 972 680 095 / Restaurant: 972 680 421
Pl. dels Balls, 6-9, Santa Pau – La Garrotxa, Girona Veure al mapa

Golf Girona

És un camp de golf de 18 forats, par 72, dissenyat pel prestigiós arquitecte anglès Mr. F.W. Hawtree i sembrat íntegrament amb Penncross, l’herba de màxima qualitat per a la pràctica del golf.

És un camp completament adaptat al medi natural, sense antenes ni línies d’alta tensió, sense carreteres que el travessin, amb un avançat sistema de reg amb aigua regenerada de la depuradora de Girona, i està al dia pel que fa a totes les exigències mediambientals.

Els primers nou forats són molt competitius: el seu disseny obliga a fer servir tots els pals de la bossa. Els segons nou forats són espectaculars, ja que tots els tees estan emplaçats sobre murs construïts amb pedra de Girona. Des d’aquesta ubicació s’obté una panoràmica impressionant sobre els carrers i és un autèntic plaer resseguir el vol de la bola camí del seu objectiu; això anima a treure les fustes. Probablement, quan Mr. Hawtree va dissenyar aquesta part va voler obsequiar els jugadors amb les millors sensacions després del rigor de la primera volta.

El disseny del camp s’adapta perfectament a la configuració del terreny, la qual cosa el fa adequat per a jugadors de tots els nivells.

 

Fes la teva Reserva

Envia un missatge amb la habitació que desitjes i els dies que vols reservar, ens posarem amb contacte amb vosté desseguida.

Opina sobre Cal Sastre Hotel

Testimonials

Fin de semana perfecto con mi pareja, para repetir . En general, el hotel esta muy bien, las habitaciones en buen estado.,en un entornó muy tranquilo. Dar las gracias de una forma muy especial a la atención de Nuria la recepcionista. Encantadora y super atenta a cualquier cosa que necesitaba, por supuesto en darnos la […]

“Fin de semana perfecto” per Jose M D