Hotel.

La història de Cal Sastre comença a principis del segle XX als fogons de la primera fonda que hi va haver a Olot i que va ser oberta per l’àvia Ramona i l’avi que era el sastre del poble de Santa Pau, d’aquí el nom de Cal Sastre.
La Margarida Colldecarrera va apendre l’ofici de la cuina tradicional de les mans de la seva mare i sogre que encara segueix ben viu a día d’avui. L’11 d´octubre del 1985, la Margarita i el seu marit en Jaume, van obrir el restaurant Cal Sastre. En aquell temps, un jove Jesús Pont compaginava els estudis a l’Escola d’Hostaleria de Girona amb la feina al restaurant els caps de setmana. Amb els anys van obrir l’hotel Cal Sastre regentat avui per la tercera generació de la familia.

La decoració està plena de significats i costums dels temps passats: estris i detalls de l’avi sastre, revistes antigues, calendaris il.lustrats, maquines de cosir, col.leccions de botons i fils, aconseguint d’aquesta manera un ambient familiar a qualsevol racó del restaurant i de l’hotel “La fonda de Cal Sastre”.

Molts pintors i poetes han elogiat els paisatges de la comarca de la Garrotxa: les montanyes increíbles, els volcans, els boscos on hem de destacar la Fageda d’en Jordà i els seus pobles que són autèntiques joies arquitectòniques com Santa Pau.