Hotel + Vol en Globus a la Garrotxa, Santa Pau

Vol en Globus per la Garrotxa

Allotjament a l’ Hotel Cal Sastre de Santa Pau, ùnic hotel a la vila medieval.Situat darrere de la muralla del nucli antic de Santa Pau. L’Hotel Cal Sastre és una antiga masia amb bon accés des de la carretera. És un lloc tranquil i assolellat on es pot gaudir d’un espai plàcid i ric en vegetació.

A primera hora del matí , sobre les 07,00 hores trobada al punt acordat per iniciar  la fase  d’ enlairament. Podeu gaudir de tots els pasos fins que el nostre mitjà de transport estigui a punt i ben inflat.

Iniciarem viatge, que dura entre 1h i 1h 30 minuts aproximadament. Un cop hem aterrat, gaudirem d’un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau  amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, vi, ratafia.

Multi activitats a Santa Pau a l’ Hotel Cal Sastre

Vols viure un cap de setmana amb diferents activitats programnades a la Garrotxa? A l’ Hotel Cal Sastre t’ho possem fàcil i et presentem un programa de multiactivitats perque no et perdis cap racó del nostre territori amb diferents empreses col.laboradorares.

[col type=”1_2″ class=””][title type=”h3″ class=”title_bg”]VOL EN GLOBUS A LA GARROTXA[/title]
[dots_bordered_list]

    • Entre setmana  a Santa Pau a la Garrotxa.
    • Una nit hotel
    • Vol en globus
    • Places limitades.
    • PREU PER PERSONA: Consultar.

HABITACIONS
Les habitacions de l’Hotel Cal Sastre estàn decorades amb mobles antics restaurats. Amb la màxima cura de tots els detalls per tal que el confort i la comoditat siguin presents durant tota l’estada. Es pot gaudir d’un magnífic jardí i terrassa a l’exterior de l’hotel amb vistes al paissatge natural de la Garrotxa.