Golf

Golf Girona

És un camp de golf de 18 forats, par 72, dissenyat pel prestigiós arquitecte anglès Mr. F.W. Hawtree i sembrat íntegrament amb Penncross, l’herba de màxima qualitat per a la pràctica del golf.

És un camp completament adaptat al medi natural, sense antenes ni línies d’alta tensió, sense carreteres que el travessin, amb un avançat sistema de reg amb aigua regenerada de la depuradora de Girona, i està al dia pel que fa a totes les exigències mediambientals.

Els primers nou forats són molt competitius: el seu disseny obliga a fer servir tots els pals de la bossa. Els segons nou forats són espectaculars, ja que tots els tees estan emplaçats sobre murs construïts amb pedra de Girona. Des d’aquesta ubicació s’obté una panoràmica impressionant sobre els carrers i és un autèntic plaer resseguir el vol de la bola camí del seu objectiu; això anima a treure les fustes. Probablement, quan Mr. Hawtree va dissenyar aquesta part va voler obsequiar els jugadors amb les millors sensacions després del rigor de la primera volta.

El disseny del camp s’adapta perfectament a la configuració del terreny, la qual cosa el fa adequat per a jugadors de tots els nivells.