Informació i reserves: Hotel: 972 680 095 / Restaurant: 972 680 421
Pl. dels Balls, 6-9, Santa Pau – La Garrotxa, Girona Veure al mapa
<span>Senderisme Santa Pau</span> a la Garrotxa

Senderisme Santa Pau a la Garrotxa

Senderisme amb guia per els volcans  

Propostes de cap de setmana per descobrir rutes al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa des de l’Hotel Cal Sastre

Vols viure un cap de setmana per senders i camins amb un guia que us il.lustrarà del nostre entorn? A l’ Hotel Cal Sastre et preparem diferents itineraris que podràs gaudir aquesta tardor. Amb sortida i arribada al mateix hotel.

SENDERISME DE CAP DE SETMANA AMB GUIA ENTRE VOLCANS

   • Una nit hotel.
   • Sortida d’ exursió amb guia per el Parc Natural. (horari a reconfirmar)
   • Places limitades.
   • IVA INCLÒS.
   • PREU PER PERSONA: Consultar

Distància: 10,00 quilòmetres / Desnivell: +130 metres /

Una de les excursions a La Garrotxa per excel·lència. Visitem els tres espais que és imprescindible veure quan es visita el Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.

Hotel amb encant, vila mil.lenaria, activitats per famílies, rutes de senderisme, excursions amb segway, viatges en globus, paquets gastronómics, amplies zones ajardinades.

 

Fes la teva Reserva

Envia un missatge amb la habitació que desitjes i els dies que vols reservar, ens posarem amb contacte amb vosté desseguida.

Opina sobre Cal Sastre Hotel

Testimonials

Ideal para descansar, ideal si buscas tranquilidad, ideal como punto de partida para hacer actividades y excursiones para conocer a fondo la comarca de La Garrotxa. Decorado como la típica “masia catalana”, se han cuidado todos los detalles al máximo, cosa que aún te hace sentir más a gusto; dispone de un jardín estupendo. Mención […]

“Ideal” per DanielM