Informatie en reserveringen: Hotel: 972 680 095 / Restaurant: 972 680 421
pl. Ballen, 6-9, Santa Pau – Garrotxa, Girona Zie de kaart

Descobrint el territori, activitats a la Garrotxa per tots els gustos.

Turisme actiu a la Garrotxa
Descobreix la Garrotxa + Activa. Activitats a peu, fiets, en burro, en globusideals per fer amb la família o amb els amics. Més informació de la Garrotxa.
Deixa’t portar. Activitats guiades destinades a grups per descobrir el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el seu patrimoni. Més informació de la Garrotxa.
Turisme industrial a la Garrotxa
Cooperativa la Fageda. Visites guiades a la vaqueria i a la granja de iogurts de La Fageda. Al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.Més informació de la Garrotxa.
Turisme cultural a la Garrotxa
Museus d’Olot: Visites guiades al Museu Comarcal, Museu dels Volcans i Museu dels Sants.
– Besalú: Visites guiades al Miqvé o banys jueus, a les esglésies de Sant Pere i Sant VicençMés informació de la Garrotxa.
Besalú de prop. Pack cultural: Besalú i el Museu de Miniatures. Més informació de la Garrotxa.
Sant Joan les Fonts: Visites guiades a la ruta de les tres colades (opció curta), al Castell Medieval Estada Juvinyà, seu del Centre d’Interpretació del Territori de Sant Joan les Fonts, al pont i a l’església del monestir. Més informació de la Garrotxa.
La Vall d’en Bas: Visites guiades a la carta. Més informació de la Garrotxa.
Turisme per els més menuts a la Garrotxa
Fes que el teu fill o filla s’ho passi bé amb les activitats infantils incloses a les visites guiades Descobreix la Garrotxa! Sota el nom de cada activitat trobaràs la visita o excursió guiada on es pot realitzar.

 

Kies uw Boek

Stuur een bericht de kamer die u wilt en boek vluchten waarop, Wij nemen contact met u desseguida.

Recensie Cal Sastre Hotel

Getuigenissen

We waren de eerste week van augustus en vanaf het eerste moment dat we hielden. Het is een klein en rustig hotel , onze kamer was prima, met een dubbel bed met de benen en het hoofd van ijzer en een terras, in de avond was het erg leuk. Een zeer nauwe aandacht […]

J0aquim1956