Informatie en reserveringen: Hotel: 972 680 095 / Restaurant: 972 680 421
pl. Ballen, 6-9, Santa Pau – Garrotxa, Girona Zie de kaart

Descobrint el territori, activitats a la Garrotxa per tots els gustos.

Turisme actiu a la Garrotxa
Descobreix la Garrotxa + Activa. Activitats a peu, fiets, en burro, en globusideals per fer amb la família o amb els amics. Més informació de la Garrotxa.
Deixa’t portar. Activitats guiades destinades a grups per descobrir el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el seu patrimoni. Més informació de la Garrotxa.
Turisme industrial a la Garrotxa
Cooperativa la Fageda. Visites guiades a la vaqueria i a la granja de iogurts de La Fageda. Al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.Més informació de la Garrotxa.
Turisme cultural a la Garrotxa
Museus d’Olot: Visites guiades al Museu Comarcal, Museu dels Volcans i Museu dels Sants.
– Besalú: Visites guiades al Miqvé o banys jueus, a les esglésies de Sant Pere i Sant VicençMés informació de la Garrotxa.
Besalú de prop. Pack cultural: Besalú i el Museu de Miniatures. Més informació de la Garrotxa.
Sant Joan les Fonts: Visites guiades a la ruta de les tres colades (opció curta), al Castell Medieval Estada Juvinyà, seu del Centre d’Interpretació del Territori de Sant Joan les Fonts, al pont i a l’església del monestir. Més informació de la Garrotxa.
La Vall d’en Bas: Visites guiades a la carta. Més informació de la Garrotxa.
Turisme per els més menuts a la Garrotxa
Fes que el teu fill o filla s’ho passi bé amb les activitats infantils incloses a les visites guiades Descobreix la Garrotxa! Sota el nom de cada activitat trobaràs la visita o excursió guiada on es pot realitzar.

 

Kies uw Boek

Stuur een bericht de kamer die u wilt en boek vluchten waarop, Wij nemen contact met u desseguida.

Recensie Cal Sastre Hotel

Getuigenissen

Drie vrienden brengen de laatste dagen van juli in dit dorpshuis, in twee kamers (een twin bed). Kamers, met namen van planten, geen airco, maar zijn voorzien van rolluiken “van het levenslang” die ervoor zorgen dat de ramen open en een geschikte temperatuur (geen […]

Schepen Vendrell