Qui som

Cal sastre, una família dedicada al turisme a Santa Pau


El nostres origens és remonten a l’àvia Ramona. La Margarida va aprendre d’ella de com gaudir de l’ofici de la cuina de forma tradicional…

Realment la tradició culinària del Restaurant  Cal Sastre de Santa Pau ja ve de lluny, ja que l’àvia de la família havia tingut una fonda i l’avi era el Sastre del poble (d’aquí el nom de Cal Sastre). La decoració contribueix a crear un ambient carregat de significacions i costums dels temps passats; estris i detalls del pare Sastre, revistes antigues, calendaris il·lustrats, i moltes fotografies dels visitants, més o menys il·lustres que han passat per els nostres menjadors, aconseguint d’aquesta manera un ambient càlid i familiar en qualsevol racó de la casa.

Molts pintors i poetes han elogiat les meravelles paisagístiques  de la comarca de la Garrotxa: les muntanyes increíbles els insolits  volcans, els boscos inmensos, entre els quals destaca la famosa Fageda d’en Jordà, una de les més extenses d’ Europa, i els pobles, alguns del quals són veritables joies arquitectòniques, com Santa Pau.