COVID-19

Informació important per als nostres clients:

Des de l’Hotel Cal Sastre som molt conscients que la pandèmia de COVID-19 ha generat una situació que afecta globalment als viatges i desplaçaments.

Els informem que seguint el Reial Decret de Govern d’Espanya que dicta el tancament de tots els hotels per força major. Estem oberts des del 19 de juny i no tanquem.

OBERT DES DEL 19 DE JUNY, NO TANQUEM

 

 

COVID-19 mesures de seguretat en els hotels:

La seguretat dels nostres clients i personal segueix sent la nostra màxima prioritat. En resposta al coronavirus, hem pres mesures addicionals de salut i seguretat per ajudar a mantenir segurs els nostres clients i empleats:

  • Hem reforçat la plantilla de personal de neteja i augmentat la freqüència de desinfecció d’habitacions, de àrees comunes, de zones privades de l’hotel i, especialment, d’objectes d’ús comú (lobby, ascensors, tiradors de portes, banys públics, claus d’habitacions, etc.).
  • El personal està sent capacitat per prevenir la propagació del coronavirus, utilitzant noves tècniques de neteja i desinfecció adaptades a la situació actual.
  • Hem dotat als nostres treballadors d’equips de protecció individual.
  • Estem utilitzant productes de neteja recomanats específicament per a la desinfecció del COVID 19.
  • El desinfectant per a mans estarà disponible a les àrees comunes per al seu ús.
  • Hem ampliat els horaris de servei per garantir les distàncies de seguretat entre els clients.

Continuarem assegurant que la higiene i la neteja siguin la nostra principal prioritat en tota la nostra operativa.

Per la seva confiança:

L’equip de l’Hotel Cal Sastre s’uneix a tots els seus clients i col·laboradors en el desig d’una ràpida recuperació de la normalitat, i continuem treballant per poder-los atendre, i hem disposat les majors facilitats per poder reservar i planificar les seves properes vacances, amb la tranquil·litat de poder modificar o cancel·lar les seves reserves amb la màxima flexibilitat

Si us plau, tingui en compte que la informació està subjecte a canvis amb el pas el temps i supeditada a les decisions de les autoritats governamentals i sanitàries.

Translate »