Informació i reserves: Hotel: 972 680 095 / Restaurant: 972 680 421
Pl. dels Balls, 6-9, Santa Pau – La Garrotxa, Girona Veure al mapa

Descobrint el territori, activitats a la Garrotxa per tots els gustos.

Turisme actiu a la Garrotxa
– Descobreix la Garrotxa + Activa. Activitats a peu, en bicicleta, en burro, en globus… ideals per fer amb la família o amb els amics. Més informació de la Garrotxa.
– Deixa’t portar. Activitats guiades destinades a grups per descobrir el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el seu patrimoni. Més informació de la Garrotxa.
Turisme industrial a la Garrotxa
– Cooperativa la Fageda. Visites guiades a la vaqueria i a la granja de iogurts de La Fageda. Al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.Més informació de la Garrotxa.
Turisme cultural a la Garrotxa
– Museus d’Olot: Visites guiades al Museu Comarcal, Museu dels Volcans i Museu dels Sants.
– Besalú: Visites guiades al Miqvé o banys jueus, a les esglésies de Sant Pere i Sant Vicenç…Més informació de la Garrotxa.
– Besalú de prop. Pack cultural: Besalú i el Museu de Miniatures. Més informació de la Garrotxa.
– Sant Joan les Fonts: Visites guiades a la ruta de les tres colades (opció curta), al Castell Medieval Estada Juvinyà, seu del Centre d’Interpretació del Territori de Sant Joan les Fonts, al pont i a l’església del monestir. Més informació de la Garrotxa.
– La Vall d’en Bas: Visites guiades a la carta. Més informació de la Garrotxa.
Turisme per els més menuts a la Garrotxa
Fes que el teu fill o filla s’ho passi bé amb les activitats infantils incloses a les visites guiades Descobreix la Garrotxa! Sota el nom de cada activitat trobaràs la visita o excursió guiada on es pot realitzar.

 

Fes la teva Reserva

Envia un missatge amb la habitació que desitjes i els dies que vols reservar, ens posarem amb contacte amb vosté desseguida.

Opina sobre Cal Sastre Hotel

Testimonials

Mi consejo es que si tenéis la ocasión visitad este hotel, no me he sentido mejor acogido en ningún otro lugar, tanto mi pareja como yo estuvimos como en casa, como en familia, el trato es inmejorable, nos alojamos cinco noches, y nos fuimos con una pena enorme y con la sensación de dejar atrás […]

Alba