Culturals

Descobrint el territori, activitats a la Garrotxa per tots els gustos.

Turisme actiu a la Garrotxa
– Descobreix la Garrotxa + Activa. Activitats a peu, en bicicleta, en burro, en globus… ideals per fer amb la família o amb els amics. Més informació de la Garrotxa.
– Deixa’t portar. Activitats guiades destinades a grups per descobrir el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el seu patrimoni. Més informació de la Garrotxa.
Turisme industrial a la Garrotxa
– Cooperativa la Fageda. Visites guiades a la vaqueria i a la granja de iogurts de La Fageda. Al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.Més informació de la Garrotxa.
Turisme cultural a la Garrotxa
– Museus d’Olot: Visites guiades al Museu Comarcal, Museu dels Volcans i Museu dels Sants.
– Besalú: Visites guiades al Miqvé o banys jueus, a les esglésies de Sant Pere i Sant Vicenç…Més informació de la Garrotxa.
– Besalú de prop. Pack cultural: Besalú i el Museu de Miniatures. Més informació de la Garrotxa.
– Sant Joan les Fonts: Visites guiades a la ruta de les tres colades (opció curta), al Castell Medieval Estada Juvinyà, seu del Centre d’Interpretació del Territori de Sant Joan les Fonts, al pont i a l’església del monestir. Més informació de la Garrotxa.
– La Vall d’en Bas: Visites guiades a la carta. Més informació de la Garrotxa.
Turisme per els més menuts a la Garrotxa
Fes que el teu fill o filla s’ho passi bé amb les activitats infantils incloses a les visites guiades Descobreix la Garrotxa! Sota el nom de cada activitat trobaràs la visita o excursió guiada on es pot realitzar.