Informació i reserves: Hotel: 972 680 095 / Restaurant: 972 680 421
Pl. dels Balls, 6-9, Santa Pau – La Garrotxa, Girona Veure al mapa

Cicloturisme a la Garrotxa

La Garrotxa és un dels millors espais per practicar el cicloturisme a Catalunya. Olot és un punt clau, ja que és punt de pas obligat per a enllaçar la Via Verda del Ferro amb la Via Verda del Carrilet. L’enllaç es pot fer a través de dues rutes diferents: la primera va de Sant Joan de les Abadesses a Olot passant pel Coll de Santigosa i pel coll de Coubet, aprofitant l’antiga carretera Gi-521; i la segona passa per Santa Llúcia de Puigmal i la Vall de Bianya. Podeu consultar el track d’aquesta darrera opció.

Olot és el punt de partida recomanat per a recórrer la Via Verda del Carrilet, ja que bona part del recorregut fins a Girona és en descens.
A banda, a la Garrotxa hi ha senyalitzades diverses rutes anomenades Els secrets de les Vies Verdes que, a partir de la Via Verda, permeten descobrir el territori en bicicleta, i de les quals es pot trobar informació a www.viesverdes.org: La Vall de Bianya, pairalies i cultius; Sant Feliu de Pallerols, un volcà entre boscos; Les Preses, el bressol de Verntallat – les revoltes remences; Olot, fagedes entre volcans; Olot, l’art dels paisatges i Les Planes d’Hostoles, espais i dominis – les revoltes remences.

Besalú, per la seva banda, disposa de l’Anella Verda, un ampli espai de passeig vora el riu Fluvià apte per circular en bicicleta.

Btt a la Garrotxa

Els amants de la BTT tenen al seu abast diverses rutes que transcorren, en la seva pràctica totalitat, pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Una part de les rutes estan senyalitzades per l’Ajuntament de les Preses, i l’altra són els itineraris del Parc Natural número 3, 19, 21 i 15 -fins Can Passavent per on es permet la circulació de bicicletes. Besalú també disposa de diverses rutes aptes per fer en BTT. El Palau Robert proposa, al seu torn, altres rutes, algunes de les quals no estan senyalitzades.

 

Fes la teva Reserva

Envia un missatge amb la habitació que desitjes i els dies que vols reservar, ens posarem amb contacte amb vosté desseguida.

Opina sobre Cal Sastre Hotel

Testimonials

Un hotelito maravilloso para disfrutar de unas tranquilas vacaciones. El hotel está cerca del pueblo y mantiene la arquitectura típica de la zona, asi como la decoración interior, llena de detalles y buen gusto. El jardín es muy agradable, un remanso de paz donde relajarte al final de la jornada. Destacar el buen trato recibido […]

Concha